når mūsen ta’r en slapper

Testrup, her kommer jeg!

31. januar 2008 - 17:19

Det var på min højskoleturné i 2005, at jeg genfandt min glæde ved at skrive. Dengang tog jeg otte uger på Askov Højskole, to uger på Ask Højskole (der ikke længere er) og én uge på Testrup Højskole. Da jeg for over et halvt år siden besluttede at sætte min uddannelse på standby for at skrive, vidste jeg ikke, at jeg ville tage på højskole igen. Det fandt jeg først ud af i løbet af november. Det er uendelig meget mere motiverende at være omgivet af andre skrivende end at sidde hjemme og jokke på tasterne har jeg måttet sande. Jeg kom dengang i tanke om, at Testrup har et forfærdeligt godt ry og min ene uge på højskolen tydede da også på en yderst kompetent undervisning. Og de 20 uger kurset varer er placeret næsten perfekt. Det omslutter deadlinen på både ansøgningen til Forfatterskolen og Forfatterskolen for Børnelitteratur.

Det betyder samtidig, at min blog kun vil modtage sporadiske indlæg de næste knap fem måneder. Jeg vil med jævne mellemrum skrive om mine højskoleindtryk og måske vedhæfte noget af det, jeg får skrevet -- og en gang imellem bliver det måske også til et indlæg, der ikke handler om højskolen -- men regn ikke med mere end ét indlæg om ugen.

Når du læser dette, er jeg forhåbentlig ankommet i god behold på Testrup Højskole, hvor de første dage nok bliver brugt på sammenrystning, hvorefter linjefagene og valgfagene vil blive introduceret. Jeg glæder mig!

Search form

 

Bjarke Sølverbæk

 

Skriverier

Jeg har hverken fået skrevet i dag eller i går.
I december skrev jeg i alt 0 ord.

 

Læserier

 

Bliv bedre til at skrive

Guldkorn er et leksikon over skrivekunsten hvor tips, tricks og teorier fra skrivehåndbøger, artikler og foredrag løbende bliver samlet.

Læs bl.a. om hvordan du opbygger spændende plots og troværdige karakterer og om meget mere.

 
 

Kategorier