når mūsen ta’r en slapper

Skrivekonkurrence: Gyserantologier

10. juli 2008 - 18:46

H. Harksen Production har siden februar modtaget bidrag til to gyserantologier. Den ene antologi har deadline den 30. september 2008 og forlaget skriver om den:

Det eneste krav til historier i denne antologi er, at de ikke er skrevet i klassisk, dansk ‘ungdoms- eller børnebogsformat.’ Der har i mange år uheldigvis været tradition for at gysere og fantastiske fortællinger partout skal være møntet på folk i den aldersgruppe. Det er der intet i vejen med—men det er ikke det, jeg er ude efter hér. Så har du skrevet en splatterpunk-novelle, en sci-fi porno-gyser, en spøgelseshistorie med en uventet drejning á la Neil Gaiman eller noget helt fjerde, så send den endelig ind!

Den anden antologi har deadline den 30. december 2008 og har et mere specifikt sigte:

Kravet til historier indsendt til denne udgivelse er, at de på en eller anden måde har enten Lovecraft, Lovecraftiansk horror og/eller Cthulhu Mythos som inspirationskilde. En inspirationskilde, som dog også skal skinne igennem i selve manuskriptet; om det så er stilmæssigt, temamæssigt eller hvad du nu kan finde på.

Novellerne skal være på 4.000-13.000 ord. De skal være i Word-format og opsat med Times New Roman eller Garamond størrelse 12 uden specielle indstillinger af nogen art: ingen overskrifter, centreringer, automatisk afsnitsindrykning eller lignende. Se desuden de detaljerede krav. HUF udskrev for nogle måneder siden en (ungdoms)gyserkonkurrence, som jeg var tæt på at deltage i. Jeg nåede at blive halvt færdig med en novelle, men jeg synes aldrig den kom til at fungere ordentligt. Dog gav den mig latent blod på tanden, som jeg er begyndt at kunne smage nu, efter jeg fik øje på denne her konkurrence.

Search form

 

Bjarke Sølverbæk

 

Skriverier

Jeg har hverken fået skrevet i dag eller i går.
I maj skrev jeg i alt 0 ord.

 

Læserier

 

Bliv bedre til at skrive

Guldkorn er et leksikon over skrivekunsten hvor tips, tricks og teorier fra skrivehåndbøger, artikler og foredrag løbende bliver samlet.

Læs bl.a. om hvordan du opbygger spændende plots og troværdige karakterer og om meget mere.

 
 

Kategorier