når mūsen ta’r en slapper

Planskrivning: De næste tre måneder

30. juni 2009 - 16:10

Som en anden russisk embedsmand sad jeg i går og sammensatte en skriveplan for de næste tre måneder. I juli og august vil jeg primært arbejde med to romanserieidéer til Gyldendals konkurrence -- det meste af det arbejde kommer til at gå med at skrive romanerne Da dyrene fik stemmer, som bygger på min ufærdige billedbog af samme navn, og Forsøget, som følger en flok utilpassede børn på en kostskole. Sidstnævnte er i høj grad stadig i støbeskeen, og Da dyrene fik stemmer har da også højest prioritet. Forsøget skriver jeg primært fordi jeg tror Gyldendal mest er interesserede i realisme i denne forbindelse, og jeg er desuden blevet helt glad for historien, som er en vidererudvikling af den jeg arbejdede med under NaNoWriMo.

Når først dén konkurrence når sin deadline den 1. september, planlægger jeg at skrive et manuskript til Dramatisk Debut 2010, som skal afleveres senest én måned senere. Jeg har en grundlæggende idé om en omsorgssvigtet familiefar, der opsøger sin mor, efter mange år uden kontakt, og jeg tror den kommer til at passe mine teatralske tendenser. Der mangler dog stadig en del forarbejde, som jeg håber at kunne give lidt plads til i løbet af august.

Der er så også Politikens voksenkrimikonkurrence, men den må vente til næste planskrivningsindlæg. Om der overhovedet bliver flere af sådan nogle kommer dog i høj grad an på, hvordan det kommer til at gå med denne her plan.

Wish me luck!

Search form

 

Bjarke Sølverbæk

 

Skriverier

Jeg har hverken fået skrevet i dag eller i går.
I maj skrev jeg i alt 0 ord.

 

Læserier

 

Bliv bedre til at skrive

Guldkorn er et leksikon over skrivekunsten hvor tips, tricks og teorier fra skrivehåndbøger, artikler og foredrag løbende bliver samlet.

Læs bl.a. om hvordan du opbygger spændende plots og troværdige karakterer og om meget mere.

 
 

Kategorier