når mūsen ta’r en slapper

Skrivekonkurrence: Skriv en hest

I nogle måneder har man kunnet sende tekster af enhver type ind til projektet, der kalder sig Skriv en hest. De modtager alt fra digte til murstensromaner -- så længe der er tale om fiktion, kan det sendes ind senest den 7. august.

Skriv en hest er en del af litteraturfestivalen Ordskælv ((Fedt navn!)), der begynder den 17. september, og vinderne er med til at åbne festivalen. Derudover får vinderne mulighed for at blive undervist en uge af forfatterne Peter Adolphsen og Rolf Steensig. Der er også planer om lille oplæsningsturne i Danmark og en antologi med vinderne, men hvis alle sender murstensromaner ind, har jeg svært ved at se, hvordan det skal fungere.

Projektet ser ud til at være henvendt til unge, men da jeg spurgte, understrede bagmanden Vagn Remme, at det ikke er alderen det handler om:

Det er ikke alderen der er afgørende. Det er om du har udgivet noget tidligere af betydning. Det er ikke tilladt i Skriv en hest. OG med hensyn til betydning, så mener jeg en rigtig bog på et anerkendt forlag! Hvis du har haft digte i hvedekorn eller lignende er det ok.

Search form

 

Bjarke Sølverbæk

 

Skriverier

Jeg har skrevet hver dag de sidste 5 dage — siden den 20/5 er det blevet til 1.531 ord med et gennemsnit på 306 ord om dagen. Jeg var mest produktiv den 22/5, hvor jeg skrev 448 ord på Inferno.
I april skrev jeg i alt 0 ord.

 

Læserier

 

Bliv bedre til at skrive

Guldkorn er et skriveleksikon for forfatterspirer, hvor du kan læse om hvordan du får idéer og forbliver motiveret, om hvordan du opbygger spændende plots og troværdige karakterer, om hvordan du skruer velspillende scener sammen og skriver dialog så det fænger – og om meget mere.

 
 

Kategorier