når mūsen ta’r en slapper

Skriveunderviserne

For efterhånden mange måneder siden besluttede en flok huffere sig for at oprette en underafdeling af HUF, der vil tage sig af skriveundervisning. Jeg var en af dem der hoppede på vognen, og efterhånden er konceptet begyndt at tage form.

Vi har fået os en foreløbig hjemmeside, og vi arbejder nu mest på at udbrede kendskabet til os og udvikle undervisningsmaterialer. Efter sommerferien finder vores første gang undervisning sted, og den arbejder nogen af os desuden frem imod.

Vi har mest fokuseret på at finde undervisningsmuligheder på skoler, biblioteker og andre steder, hvor det er undervisning af børn, det kommer til at handle om, men vi vil også gerne undervise voksne amatørforfattere, så hvis du kender til et sted, næsten hvilket som helst sted, hvor de kunne bruge os, så skriv endelig.

Indtil videre er vi fem medlemmer i Skriveunderviserne: undertegnede, Bjarke Schjödt-Larsen, Nicole Boyle Rødtnes, Caroline Ørsum og Camilla Wandahl. De tre sidstnævnte er alle romandebuterede, mens Bjarke og jeg stadig arbejder på det. Hvis du er medlem af HUF, og synes det vi laver lyder spændende, er du velkommen til at ansøge om medlemsskab i Skriveunderviserne.

Search form

 

Bjarke Sølverbæk

 

Skriverier

Jeg har kun fået skrevet én dag i træk — 329 ord er det blevet til.
I april skrev jeg i alt 0 ord.

 

Læserier

 

Bliv bedre til at skrive

Guldkorn er et skriveleksikon for forfatterspirer, hvor du kan læse om hvordan du får idéer og forbliver motiveret, om hvordan du opbygger spændende plots og troværdige karakterer, om hvordan du skruer velspillende scener sammen og skriver dialog så det fænger – og om meget mere.

 
 

Kategorier