når mūsen ta’r en slapper

Afslutning og afslag

15. juni 2010 - 7:39

For snart to uger siden var det sidste undervisningsdag slash afslutning på Forfatterskolen for Børnelitteratur. Der blev først kritiseret romanuddrag i godt tre timer, hvor jeg efterfølgende følte mig godt motiveret til at arbejde videre med Vækkelsen uden at vige særligt meget fra planen, og så blev der afholdt festmiddag med et par rørende taler, hyggesnak i krogene og lækker mad -- og ikke mindst diplomoverrækkelse. Til sidst festede vi videre hos en af dimittenderne, og den sneg sig over tre inden jeg forlod selskabet. Det var en rigtig god afslutning på to oplevelsesrige år, og det er først efterfølgende, jeg er blevet lidt trist over det virkelig er slut og irriteret på mig selv over at jeg sikkert ikke udnyttede det fuldt ud, at jeg ikke dedikerede mig nok.

Måneder tilbage søgte jeg ind på Forfatterskolen (Borums) og Dramatikeruddannelsen, og jeg har nu fået afslag fra begge institutioner. Derudover panikansøgte jeg for få uger siden til optagelse på ForfatterGrundKursus i Holstebro, hvor jeg for nyligt var til samtale og slutteligt ikke blev optaget fordi jeg er overkvalificeret (i det mindste er det en behagelig grund at få). Nu ender jeg nok med at tage Skrivekunst på Syddansk Universitet som en Åbent Universitet-uddannelse over de næste to år. Men det forhindrer mig ikke i at søge ind på Filmskolens manuskriptlinje til december. Min lyst til at uddanne mig inden for faget er ikke mindsket, og jeg savner at kunne se frem til det gensidigt forpligtende fællesskab med andre elever.  

Search form

 

Bjarke Sølverbæk

 

Skriverier

Jeg har hverken fået skrevet i dag eller i går.
I juli skrev jeg i alt 0 ord.

 

Læserier

 

Bliv bedre til at skrive

Guldkorn er et leksikon over skrivekunsten hvor tips, tricks og teorier fra skrivehåndbøger, artikler og foredrag løbende bliver samlet.

Læs bl.a. om hvordan du opbygger spændende plots og troværdige karakterer og om meget mere.

 
 

Kategorier