når mūsen ta’r en slapper

☑ “Udyr” på BogForum 2018

31. oktober 2018 - 16:42

I weekenden var jeg for anden gang på BogForum. Mit forlag, Jensen & Dalgaard, havde sendt mig en invitation med indgangsbillet, og det fik min kæreste og jeg overbevist om at vi burde tage afsted. Første gang jeg var på BogForum var i 2015 da foreningen Håbefulde Unge Forfattere fyldte 10 år; i den anledning havde vi crowdfundet betalingen for en stand, og den hjalp jeg med at passe.

Denne gang var det noget helt andet, for på en af udstillingshylderne på Jensen & Dalgaard stand stod min helt egen debutroman “Udyr”! Godt nok har jeg ikke været med som forfatter til noget egentligt arrangement på BogForum, men at min bog var med, det var i sig selv megastort. Og det er også endnu et i rækken af flueben jeg har krydset af på det sidste:

I 2017 ☑ skrev jeg kontrakt med et forlag og i 2018:

☑ Oprettede jeg en forfatterside på Facebook, og ændrede min Instagramprofil til en forfatterprofil

☑ Genoplivede jeg min hjemmeside, som ellers havde fået lov at forfalde i en årrække (den proces er stadig i gang …)

Romandebuterede jeg med Udyr!

☑ Fik jeg en mail fra en begejstret læser

☑ Holdt jeg en bogreception

☑ Blev jeg en “verified author” på Goodreads

☑ Blev jeg anmeldt, også positivt! (i månederne efter Udyrs udgivelse fik jeg 3 avisanmeldelser, 3 faganmeldelser til biblioteker & skoler og 1 bogbloggeranmeldelse)

☑ Meldte jeg mig ind i Dansk Forfatterforening

☑ Så jeg min bog udstillet på BogForum

Det har været et fantastisk forfatterår for mig, og jeg forventer ikke at krydse andet end én boks til af inden det er slut. Til gengæld håber jeg at jeg i 2019 eller senere kan få lov at krydse endnu flere bokse af:

☐ Komme ud på en skole e.lign. og tale om Udyr

☐ Medvirke som forfatter til et arrangement på en bogmesse

☐ Modtage fanart e.lign. for første gang

☐ Færdiggøre endnu en roman

☐ Få antaget endnu en roman

☐ Modtag bibliotekspenge for første gang

☐ Ansøge om mit første legat som forfatter

☐ Tjene nok som forfatter til at arbejde på deltid

☐ Skrive næsten hver dag i et helt år

☐ Gennemføre NaNoWriMo

☐ Lave min første YouTube-video

☐ Udgive en bog på engelsk

☐ Udgive en bogapp

Jeg glæder mig til at krydse nye bokse af, efterhånden som rejsen fortsætter!

Search form

 

Bjarke Sølverbæk

 

Skriverier

Jeg har hverken fået skrevet i dag eller i går.
I maj skrev jeg i alt 0 ord.

 

Læserier

 

Bliv bedre til at skrive

Guldkorn er et leksikon over skrivekunsten hvor tips, tricks og teorier fra skrivehåndbøger, artikler og foredrag løbende bliver samlet.

Læs bl.a. om hvordan du opbygger spændende plots og troværdige karakterer og om meget mere.

 
 

Kategorier