Skriverier: Den daglige ordoptælling

2018-06-13

En af de helt store udfordringer lige nu er hvilken status quo Bjørns historie skal ende i. Jeg har en idé om hans personlige udvikling og en række elementer i den ydre konflikt, men der er stadig nogle dominobrikker der skal placeres før en tilfredsstillende status quo efter tredje akt er nået.

Værk: 
Antal ord: 
164
Fiktion?: 
Nej

Search form

 

Bjarke Sølverbæk

 

Skriverier

Jeg har skrevet hver dag de sidste 29 dage — siden den 21/5 er det blevet til 9.409 ord med et gennemsnit på 324 ord om dagen. Jeg var mest produktiv den 4/6, hvor jeg skrev 1.187 ord på Tidstræet.
I maj skrev jeg i alt 5.611 ord.

 

Bliv bedre til at skrive

Guldkorn er et skriveleksikon for forfatterspirer hvor tips, tricks og teorier fra skrivehåndbøger, artikler og foredrag løbende bliver samlet.

Læs bl.a. om hvordan du opbygger spændende plots og troværdige karakterer og om meget mere.