Skriverier: Den daglige ordoptælling

22. juli 2018

Noget af det jeg går særligt meget op i lige nu er hvordan jeg bedst får personudviklingen, plottet og universets logik til at hænge tematisk sammen uden at det samtidig bliver tvunget. Skæbne og frihed er nøgleord, og Bjørn og Eta starter i hver deres ende af holdningsspektrummet.

Værk: 
Antal ord: 
679
Fiktion?: 
Nej

Search form

 

Bjarke Sølverbæk

 

Skriverier

Jeg har skrevet hver dag de sidste 27 dage — siden den 26/9 er det blevet til 17.443 ord med et gennemsnit på 646 ord om dagen. Jeg var mest produktiv den 30/9, hvor jeg skrev 3.281 ord på Tidstræet.
I september skrev jeg i alt 5.636 ord.

 

Bliv bedre til at skrive

Guldkorn er et leksikon over skrivekunsten hvor tips, tricks og teorier fra skrivehåndbøger, artikler og foredrag løbende bliver samlet.

Læs bl.a. om hvordan du opbygger spændende plots og troværdige karakterer og om meget mere.