Skriverier: Den daglige ordoptælling

30. september 2018

Sikke en proces! I dag er der vendt op og ned på fundamentet for hele multiverset! Det er ikke nødvendigvis noget der får den helt store betydning i første bind, men jeg har samtidig fået ideer til et tredje bind i historien hvor det får enorm betydning at universets logik nu har helt andre årsagsforklaringer. Jeg skriver generelt ret åbenhjertigt om processen i disse opdateringer, men denne her ændring er måske en hemmelighed hvis afsløring får stor betydning for læseoplevelsen i enten bind 2 eller 3, så jeg holder den lidt tættere til kroppen af hensyn til fremtidige læsere der har forvildet sig herind :) Hold kæft jeg har bare optur lige nu, siger jeg bare!

Værk: 
Antal ord: 
3.281
Fiktion?: 
Nej

Search form

 

Bjarke Sølverbæk

 

Skriverier

Jeg har hverken fået skrevet i dag eller i går.
I april skrev jeg i alt 0 ord.

 

Bliv bedre til at skrive

Guldkorn er et leksikon over skrivekunsten hvor tips, tricks og teorier fra skrivehåndbøger, artikler og foredrag løbende bliver samlet.

Læs bl.a. om hvordan du opbygger spændende plots og troværdige karakterer og om meget mere.