Novelle ved Books on Demand

Deadline 31. oktober 2014 - 10:00
Kilde http://www.bod.dk/novellekonkurrence-gymnasier.html?utm_source=Kooperation&utm_medium=Textlink&utm_campaign=EMU
deltager-begrænsning

Alle interesserede gymnasier (STX) kan deltage. Hvert gymnasie kan maks. indsende 10 noveller.

Emne

Identitet.

Form

Novelle.

Særlige krav

Alle deltagere skal udfylde en samtykkeerklæring for at komme i betragtning. Overskuddet fra bogsalget går til den frivillige landsdækkende organisation Ventilen, der driver tilbud for ensomme unge.

Længde

7.000-12.000 anslag

Sprog dansk
Kontakt

Hvis I har spørgsmål til konkurrencen, er I velkomne til at kontakte Anne Sofie Kirketerp på tlf. 80 88 57 62 eller 33 37 87 77 eller på annesofie.kirketerp@bod.dk.

Indsendelse

I deltager ved at indsende gymnasiets bidrag (Word-format) samt samtykkeerklæringer (indscannet) i én samlet mail til novellekonkurrence@bod.dk. Hver enkelt novelle skal være tydeligt mærket med titel, elevens fulde navn, alder, klasse og gymnasiets navn

Jury
Præmie

De 20 bedste noveller bliver udgivet i en novelle-samling med udgivelsesdato i april 2015, som bliver tilgængelig i boghandlen som trykt bog og som e-bog. Vinderne får et personligt eksemplar af novellesamlingen.

Forfatteren til den bedste novelle vinder en komplet bogudgivelse. BoD sørger for korrekturlæsning af det ønskede manuskript, layout og omslagsdesign. Bogen bliver tilgængelig i boghandlen som trykt bog og e-bog, og vinderen får 10 gratis eksemplarer af sit værk.

Tags Arnold Busck, Christina Englund, Nils Bjervig, Kristian Næsby, Nørgaards Højskole, novelle, identitet, deltagerbegrænsning, gymnasie, novellesamling, antologi, udgivelse, Ventilen, Anne Sofie Kirketerp, Books on Demand, BoD

Search form

 

Bliv bedre til at skrive

Guldkorn er et leksikon over skrivekunsten hvor tips, tricks og teorier fra skrivehåndbøger, artikler og foredrag løbende bliver samlet.

Læs bl.a. om hvordan du opbygger spændende plots og troværdige karakterer og om meget mere.